Events

Upcoming Events

Back to All Events

Danske regler for arveforhold og værgemål for danskere bosat i Singapore

Du kan se powerpoint-præsentationen fra webinaret her

Capture.PNG

Kindly note that this event will be conducted in Danish


Er du også i tvivl om de danske regler for arveforhold og værgemål for danskere bosat i Singapore?

DABS oplever at flere af vores danske medlemmer er usikre på hvilken situation børn og arvinge bringes i, hvis der sker forældrene noget, mens familien er bosat i Singapore. Når forældrene er danske og barnet har dansk pas, er det danske regler der gælder, da børnene på sigt ikke vil have lovligt ophold i Singapore. 

DASB medlemmer får nu muligheden for at blive klogere på netop dette område, når advokat Karina Sejersbøl Christiansen blandt andet sætter fokus på, hvem der arver efter en, hvis man ikke opretter et testamente, samt hvilke muligheder man har, hvis man opretter et testamente. Karina vil blandt andet give indblik i, hvem der er ens tvangsarvinger og hvad der er tvangsarv, og hvad man kan gøre med den del, man frit kan disponere over. Hun vil også komme ind på, hvad man kan gøre for at beskytte arvingernes arv, samt hvad der skal betales i afgifter ved død. Endeligt vil der blive tid til de vigtige spørgsmål, som mange af vores medlemmer helt naturligt går rundt med som udenlandskdansker i Singapore.


Dansk avokat og foredragsholder

Karina Sejersbøl Christiansen arbejder som advokat hos Advodan i Næstved. Hun har arbejdet som domstolsjurist i 11 år, og har herefter de sidste 10 år arbejdet som advokat.

Hun beskæftiger sig primært med oprettelse af testamenter, ægtepagter og fremtidsfuldmagter, samt sager om skilsmisse og sager omkring børn.

KASC_87672 (1).jpg
 
Logo_Advodan_Næstved_CMYK_Farver_Positiv.jpg

Date & Time
Monday, 8 March 2021
5:00PM - 6.00PM

Registration and cost:
Participation is free of charge for DABS members.
Prior to the event you will receive a Zoom link via email.

Kindly register below: