DABS

Events

Upcoming Events

Back to All Events

Talk by Mikkel Beha; Mikkel og den hvide verden

  • Danish Seamen's Church 10 Pender Road Singapore, 099171 Singapore (map)

The Danes know and love the adventuresome Danish TV presenter Mikkel Beha Erichsen (son of Troels Kløvedal) for his travel documentaries 'Kurs mod fjerne kyster' and ' Kurs mod Nord'. Join us for hotdogs, beers and some of Mikkel's amazing travel adventures in the Danish Seamen's Church on Friday 29 November at 7pm. Ticket sale will start after the summer. Please note that the presentation will be in Danish.

Denne aften tager Mikkel os med ud på en rejse op langs Norges kyst, med kurs mod polarisen og øgruppen Svalbard.

I mange år har familien drømt om at sætte kursen mod nord. Efter års forberedelse med at klargøre deres nye ekspeditionsskib, Wallenberg, har de nu igen kastet fortøjningerne, og er taget ud på eventyr. De har sat sig for at sejle så langt mod nord de kan. Derop hvor hvalerne i vintermørket kommer ind for at spise sig fede i sild, hvor efterårslavtrykkene viser tænder, og alle i familien bliver sat på prøve, når de skal dykke i iskoldt vand og lære at overleve i  Finmarkens ekstreme kuldegrader. 

Mikkel vil tage os med på en rejse fra København og ud i vores storslåede nordiske natur, men også derop hvor klimaforandringerne ikke bare er ord i tykke rapporter, men barsk og synlig virkelighed hvor stigende temperaturer får isen til at smelte og vejret bliver mere og mere ekstremt.

En aften med Mikkel er både en rejse ind i eventyrets verden, men også en påmindelse til os alle, om at vi skal passe bedre på vores fælles klode.